Stacks Image 440464
Stacks Image 440724

Tyin regnes som inngangsporten til Jotunheimen nasjonalpark.

Unik natur og mangfoldige opplevelser særpreger området. Perfekt beliggenhet med kort avstand til både Sognefjorden og majestetiske Jotunheimen. Tyin-området har lange tradisjoner som feriested både sommer og vinter, og ligger mellom innsjøen Tyin og Filefjell.

Allerede tidlig på 1900-tallet kom turister fra hele verden hit for å oppleve denne fantastiske og mektige naturen. De nærliggende stedene Eidsbugarden og Fondsbu ved Bygdin, og Tyinholmen ved Tyin, er kjente serverings og overnattingssteder med lange tradisjoner. Vakre naturperler som Sognefjorden, Lærdalselva, og den gamle Kongevegen ned mot Årdal er også en del av Norges stolthet.

Nærliggende tettsteder er Lærdal og Årdal ved Sognefjorden i den ene retningen og Fagernes med flyplass i den andre. Området har flere overnattingssteder og serveringsbedrifter. Butikk, bensinstasjon og taxi finnes også. I tillegg planlegges det omfattende utbygging av servicefasiliteter i takt med øvrig hytte- og heisutbygging.

Midtveis mellom Oslo og Bergen

Tyin ligger langs stamvegen E 16 midtveis mellom Oslo og Bergen med ca. 25 mil til begge byene. Fergefri vei fra Bergen med den nye Aurland/Lærdal tunnelen.

My Image

Selger:
HØGT TIL FJELLS AS

t: 916 22 600 / 918 22 600
e: info@jotunheimen-eiendom.no

Entrepenør/utbygger:

My Image

Forbehold om feil i prospekt, webside, annonser og illustrasjonstegninger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i byggetegninger og leveranse beskrivelse grundig. All annonsering og markedsføring av hyttene inklusiv illustrasjons tegninger og bilder er kun veiledende, og kan ikke anses som del av byggekontrakten. Det er kun selve byggekontrakten med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Alt image
Stacks Image 424516

© Wesiden er designet av JHelstad