Stacks Image 440464
  • Falketind - 2067 moh.

Falketind - Duplex

En Duplex består av 2 selvstendige hytter på samme tomt som henger sammen med et mellombygg med boder. Med 2 hytter per tomt reduseres tomtekostnaden per hytte og du får mer hytte for pengene.

Hyttene bygges i laftet tømmer fra Øverbygg i Snåsa med høy kvalitet på materialer og utstyr: Er du tidlig ute kan du også være med å påvirke en del av valgene på materialer/utstyr.

Hyttene har gjennomgående høy standard og kvalitet på materialer ot utstyr/innredninger. Duplex-hyttene er en av Øverbyggs mest populære hyttemodeller. Ta kontakt for visning på visningshytte.


AREAL
Duplex 1: BRA/P-rom ca. 92/86 m2
Duplex 2: BRA/P-rom ca. 99/93 m2

ANT. SOVEROM: 4

PARKERING: Biloppstillingsplass i hht. utenomhusplan på egen tomt + fellesparkering

BYGGEMÅTE
Grunnmur i plasstøpt armert betong, plasstøpt gulv på grunn. Hovedkonstruksjon er oppført i 6"x 11" laftet furutømmer i lamell-tre. Taktekking med torv. Etasjeskille med trebjelkelag. Noen innvendige og bodvegger vegger i bindingsverk.

VEI, VANN OG AVLØP
Felles privat vei. Utgifter til drift og vedlikehold av vei deles mellom hytteierne i området, og betjenes gjennom fellesutgiftene i sameiet. Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikklinjer.

1. etasje

2. etasje

1. ETASJE:

Entre/gang/trapperom: Keramiske fliser på gulv. Varmekabler i gulv. Tømmervegger eller panel på vegger. Panel i himling

Bad: Keramiske fliser på gulv. Varmekabler i gulv. Tømmervegger eller panel på vegger. Panel i himling. Flislagt dusjnisje m/glassdører. Vegghengt wc m/ skjult sisterne. Baderoms-innredning fra Drømmekjøkken med underskap, servant og speil. Avtrekksvifte. Opplegg for vaskemaskin.

Balkong: Terrasebord i gulv. Glass i rekkverk i front, tett panel på sidene.

Badstue: Keramiske fliser på gulv. Varmekabler i gulv. Badstuepanel på vegger. Badstuebenker. Badstueovn.

Soverom: 1-stavs eikeparkett på gulv. Varmekabler i gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel i himling.

TV-stue: 1-stavs eikeparkett på gulv. Varmekabler varme i gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel i himling. Utgang til uteområde. Uttak for TV/bredbånd.

Utvendig bod: Betong i gulv. Panel på vegger og himling.


2. ETASJE:

Kjøkken: 1-stavs eikeparkett på gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel og synlige takåser i himling. Kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken i hht. egen tegning. Integrerte hvitevarer fra Bosch (oppvaskmaskin, stekeovn, keramisk komfyrtopp, frys/kjøleskap, mikrobølgeovn og ventilasjonshette).

Stue/spisestue: 1-stavs eikeparkett på gulv. Varmekabler i gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel og synlige takåser i himling.

Wc : Keramiske fliser på gulv. Varmekabler varme i gulv. Tømmervegger eller panel på vegger. Panel i himling.

Øverbygg har landets mest moderne og største lafteanlegg. Over en periode på 25 år har vi levert mer enn 1000 hytter.

Det skal være sikkert & enkelt å kjøpe nytt.

Lovnaden om ”100 % fornøyde kunder” krever ryddig prosess og feilfritt produkt – først da blir drømmen virkelighet.

Hyttene vil få gjennomgående meget god standard og det tilstrebes valg av materialer med solid kvalitet. Det vil bli lagt vekt på fargekombinasjoner og materialer som understreker en stilsikker og eksklusiv atmosfære. Gulv av tre og fliser, panelte vegger, kjøkken fra anerkjent leverandør, bad med fliser og gulvvarme, peisovn og vinduer av massivt tre. Det vil være mulig å sette sitt eget preg på hyttene gjennom tilvalg.

My Image

Selger:
HØGT TIL FJELLS AS

t: 916 22 600 / 918 22 600
e: info@jotunheimen-eiendom.no

Entrepenør/utbygger:

My Image

Forbehold om feil i prospekt, webside, annonser og illustrasjonstegninger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i byggetegninger og leveranse beskrivelse grundig. All annonsering og markedsføring av hyttene inklusiv illustrasjons tegninger og bilder er kun veiledende, og kan ikke anses som del av byggekontrakten. Det er kun selve byggekontrakten med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Alt image
Stacks Image 424516

© Wesiden er designet av JHelstad