Stacks Image 440464
  • Stølsnostind - 2074 moh.

Stølsnostind - Parhus

Byggetrinn 6 er nå i salg. Her bygger vi en hytte at typen Stølsnostind - som består av 2 selvstendige "hytter"/boenheter under samme tak.

Stølsnotind har en raus planløsning med oppholdsrommene i 2. etasje for å gi god utsikt og en luftig opplevelse. Alle hyttene har flott utsikt mot sør og vest. Her får du:

  • Fire meget romslige soverom hvorav ett kan fungere som kombi TV-rom/soverom
  • Ett romslig allrom med kjøkken, spisestue og stue.
  • To romslige bad + badstue
  • Vaskerom, teknisk rom, to stk. romslige boder
  • Takoverbygg inngangsparti
  • En koselig balkong ved inngang i le for vestavinden

1. ETASJE:

Entre/gang/trapperom: Keramiske fliser på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmervegger eller panel på vegger. Panel i himling

Bad: Keramiske fliser på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmervegger eller panel på vegger. Panel i himling. Flislagt dusjnisje m/glassdører. Vegghengt wc m/ skjult sisterne. Baderoms-innredning fra Drømmekjøkken med underskap, servant og speil. Avtrekksvifte. Opplegg for vaskemaskin.

Balkong: Terrasebord i gulv. Glass i rekkverk i front, tett panel på sidene.

Badstue: Keramiske fliser på gulv. Vannbåren varme i gulv. Badstuepanel på vegger. Badstuebenker. Badstueovn.

Soverom: 1-stavs eikeparkett på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel i himling.

TV-stue: 1-stavs eikeparkett på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel i himling. Utgang til uteområde. Uttak for TV/bredbånd.

Utvendig bod/teknisk rom: Betong i gulv. Panel på vegger og himling.

Innvendig bod (gjelder kun duplex 1): 1-stavs eikeparkett på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmer på vegger. Panel i himling.

Trapp: Oljebehandlet furutrapp og håndledere. Hvitmalt returgelender.

2. ETASJE:

Kjøkken: 1-stavs eikeparkett på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel og synlige takåser i himling. Kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken i hht. egen tegning. Integrerte hvitevarer fra Siemens (oppvaskin, stekeovn, keramisk komfyrtopp, frys/kjøleskap, mikrobølgeovn og ventilasjonshette).

Stue/spisestue: 1-stavs eikeparkett på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel og synlige takåser i himling.

Wc (gjelder kun duplex 1): Keramiske fliser på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmervegger eller panel på vegger. Panel i himling.

Øverbygg har landets mest moderne og største lafteanlegg. Over en periode på 25 år har vi levert mer enn 1000 hytter.

Det skal være sikkert & enkelt å kjøpe nytt.

Lovnaden om ”100 % fornøyde kunder” krever ryddig prosess og feilfritt produkt – først da blir drømmen virkelighet.

Hyttene vil få gjennomgående meget god standard og det tilstrebes valg av materialer med solid kvalitet. Det vil bli lagt vekt på fargekombinasjoner og materialer som understreker en stilsikker og eksklusiv atmosfære. Gulv av tre og fliser, panelte vegger, kjøkken fra anerkjent leverandør, bad med fliser og gulvvarme, peisovn og vinduer av massivt tre. Det vil være mulig å sette sitt eget preg på hyttene gjennom tilvalg.

Alle hyttene bygges etter TEK10 og leveres med gjeldende krav til isolasjon og u-verdier i vegger, gulv, tak, vinduer og dører. Du får derfor en rask og effektiv oppvarming av hytta som igjen gir mindre utgifter til fyring.

My Image

Selger:
HØGT TIL FJELLS AS

t: 916 22 600 / 918 22 600
e: info@jotunheimen-eiendom.no

Entrepenør/utbygger:

My Image

Forbehold om feil i prospekt, webside, annonser og illustrasjonstegninger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i byggetegninger og leveranse beskrivelse grundig. All annonsering og markedsføring av hyttene inklusiv illustrasjons tegninger og bilder er kun veiledende, og kan ikke anses som del av byggekontrakten. Det er kun selve byggekontrakten med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Alt image
Stacks Image 424516

© Wesiden er designet av JHelstad