Stacks Image 440464
 • Uranostind - 2157 moh.

Hold over bilde for å stoppe skifting

Uranostind

Uranostind består av 3 selvstendige hytter på samme tomt som henger sammen med boder.

Hyttene bygges i laftet tømmer fra Øverbygg i Snåsa med høy kvalitet på materialer og utstyr: Er du tidlig ute kan du også være med å påvirke en del av valgene på materialer/utstyr.

Hyttene har bergvarmepumpe og vannbåren varme i alle rom, innredninger fra Drømmekjøkken, Siemens hvitevarer, en-stavs eikeparkett i alle rom med tregulv. Vi har bygd mange lignende hytter i Åre i Sverige. Hvis ønskelig er det mulig å få en visning på i Åre.

Eksteriør

Interiør

Plantegninger

1. ETASJE:

Entre/gang/trapperom: Keramiske fliser på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmervegger eller panel på vegger. Panel i himling

Bad: Keramiske fliser på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmervegger eller panel på vegger. Panel i himling. Flislagt dusjnisje m/glassdører. Vegghengt wc m/ skjult sisterne. Baderoms-innredning fra Drømmekjøkken med underskap, servant og speilskap. Avtrekksvifte. Opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak.

Badstue: Keramiske fliser på gulv. Ospepanel på vegger. Badstuebenker i osp. Badstueovn. Vannbåren varme i gulv.

Soverom: 1-stavs eikeparkett på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel i himling.

TV-stue: 1-stavs eikeparkett på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel i himling. Utgang til uteområde. Uttak for TV/bredbånd.

Utvendig bod/teknisk rom: Betong i gulv. Panel på vegger og himling. Vannbåren varme i gulv.

Trapp: Svingtrapp med lukkede trinn. Ferdig behandlet.2. ETASJE:


Kjøkken: 1-stavs eikeparkett på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel og synlige takåser i himling. Kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken i hht. egen tegning. Integrerte hvitevarer fra Siemens (oppvaskin, stekeovn, keramisk komfyrtopp, frys/kjøleskap, mikrobølgeovn og ventilasjonshette).

Stue/spisestue: 1-stavs eikeparkett på gulv. Vannbåren varme i gulv. Curve 300 peisovn med tilluftspipe i stål. Tømmer eller panel på vegger. Panel og synlige takåser i himling.

Wc: Keramiske fliser på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel i himling. Vegghengt toalett m/skjult sisterne. Baderomsinnredning fra Drømmekjøkken, servant og speil.

Balkong: Terrasebord i gulv. Glass i rekkverk i front, tett panel på sidene.

Gang: Keramiske fliser på gulv. Vannbåren varme i gulv. Tømmer eller panel på vegger. Panel i himling. Downlights i tak.GENERELL BESKRIVELSE

 • Vinduer fra Natre m/ trykkforsterkede vinduer, i taksort utførelse
 • Ytterdører fra Swedoor i taksort utførelse
 • Innvendig vegger behandlet med interiørbeis
 • Utvendig vegger og omramminger behandlet med jernvitrol
 • Heltre furu 4-speils innerdører fra Swedoor – behandlet med interiørbeis
 • Karmlister og foringer i taksort utførelse
 • Utelamper ved alle inngangsdører og terrassedører
 • Bergvarmepumpe m/vannbåren varmesystem (felles for hele bygget)
 • Elektrisk anlegg dimensjonert for lading av elbil
 • Trekkerør fra sikringsskap til parkeringsplan for evt. elbillader ved parkeringsplass.
 • Elko plusdesign sort brytere, dimmere og stikkkontakter i alle primærrom
 • El-innstallasjoner i hht. bransjestandard
 • Torvtak på alle hyttene

Hyttene leveres av Øverbygg, som er landets ledende lafteprodusent. Over en periode på 25 år har Øverbygg levert mer enn 1000 hytter.

Det skal være sikkert & enkelt å kjøpe nytt.

Lovnaden om ”100 % fornøyde kunder” krever ryddig prosess og feilfritt produkt – først da blir drømmen virkelighet.

Hyttene vil få gjennomgående meget god standard og det tilstrebes valg av materialer med solid kvalitet. Det vil bli lagt vekt på fargekombinasjoner og materialer som understreker en stilsikker og eksklusiv atmosfære. Gulv av tre og fliser, panelte vegger, kjøkken fra anerkjent leverandør, bad med fliser og gulvvarme og vinduer av massivt tre. Det vil være mulig å sette sitt eget preg på hyttene gjennom tilvalg.

Alle hyttene bygges etter TEK10 og leveres med gjeldende krav til isolasjon og u-verdier i vegger, gulv, tak, vinduer og dører. Med bergvarmepumpe og vannbåren varme i hele hytta, får du en rask og effektiv oppvarming av hytta og mindre utgifter til fyring.

My Image

Selger:
HØGT TIL FJELLS AS

t: 916 22 600 / 918 22 600
e: info@jotunheimen-eiendom.no

Entrepenør/utbygger:

My Image

Forbehold om feil i prospekt, webside, annonser og illustrasjonstegninger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i byggetegninger og leveranse beskrivelse grundig. All annonsering og markedsføring av hyttene inklusiv illustrasjons tegninger og bilder er kun veiledende, og kan ikke anses som del av byggekontrakten. Det er kun selve byggekontrakten med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Alt image
Stacks Image 424516

© Wesiden er designet av JHelstad